Se alkaa kesä olla lopuillaan ja syksyä kohden mennään. Meillä ainakin syksy alkaa kun Elviksen hoito alkaa 05.08. Kyllä täällä varmasti huokaistaan helpotuksesta, kun poju viedään hoitoon, on ollut aikamoinen rankka uhmakesä takana, mut hei, sehän kuuluu vain elämään :)

Ajattelin ottaa tuosta Elviksen hoidon aloituksesta itsellenikin sellaisen uuden startin tähän syksyyn ja yllätys, yllätys taas kamppailua painon kanssa... Luin ystäväni blogia ja kiinnostuin siellä hänen dieettimuodostaan Go fat go... Musta se ei tunnu edes dieetiltä, vähän katellaan syömisiä ja liikutaan, rehkimällähän kaikki paikat saadaan kuntoon sekä kipeeks :D Ainakin aluksi.

Tiistaina olisi vihdoin ja viimein se odotettu lääkäri. Nyt vois laittaa peukkuja pystyyn, et saisin sieltä sen puoltavan B-lausunnon MAKU-kuntoutusta varten. Koska haluan oikeasti tähän mun tilanteeseen jotain muutosta. Haluan yrittää ja tällä kertaa toden teolla. Jos kela vain sitten mun hakemuksen hyväksyisi ja rupeaisi mulle tuon kuntoutuksen maksamaan. Ja tavoitteena olisi sitten ensi yhteishaussa edelleen hakea koulutukseen... Mut mihin? Niin se onkin toinen kysymys se. Mut eteenpäin mennään ja tuleva näyttää tien. Turha ottaa ressiä, kaikki menee parhain päin :)

Ilmoittauduin mie tuossa kuukausi takaperin avoimeen yliopistoon KIRJOITTAMISEN PERUSOPINTOIHIN. Sekin koulutus maksaa sellaiset 590e, mutta onneksi sen saa maksettua neljässä erässä. Tiukkaa tulee tekemään. Mut kerrankin, kun jossain mun rakkaimmasta harrastuksestani on tehty tuollainen koulutus niin miehän kituuttan sen kunnialla läpi, maksoi mitä maksoi, siitä en luovu.

Syksyn varalle olen myös miettinyt uutta blogiani, mikä olisi lähinnä minun harrastuksista kertova: No tarinoita/runojakin saattaa sinne eksyä, mutta lähinnä tahtoisin, että ompelukoneesta ja minusta tulisi hyvät ystävät syksyn mittaan, mut hiljalleen tuotakin harrastusta aloittelen, katotaan kestääkö hermo.

Mutta näillä mennään eteenpäin.

Hyvää loppukesää kaikille ja nautitaan toisistamme. <3