Otin kuntoplus sivulta itselleni haasteeksi 3viikon kävely/sauvakävely -treeni ohjelman. Laitoin sen omaan kalenteriini kuntoplussan sivuille alkavaksi viikon päästä ja olen niin tyytyväinen, kun olen viikon pysynyt siinä tavoitteessa. Ja huomannut, että miten kun kunto kohoaa niin mielikin kohoaa avoimesti. Ja on jopa tullut mietittyä mitä sitä suuhunsa pistää, tietysti unohtamatta sitä, että välillä saa herkutellakin :)

Ja lisäksi kävely -treenin päätteeksi olen tehnyt 20min ab doer twist treenin. Luulin, että tulisin tästä taakasta todella väsyneeksi, mutta olenkin huomannut, että ei tämä ole taakka, saan vihdoinkin olla ylpeä itestäin jossain ja huomenna alkaa sit seuraava viikko kovemmilla panoksilla :)

Odotan torstaita kovasti, torstai on toivoa täynnä - ainakin minulla. Tulee ihminen tänne luokseni tekemään kanssani lähetettä palettiin. (Nuorten työllistymispaikkaan.) Koska minusta on alkanut tuntua siltä, että voisin kokeilla jonkinlaista työn tapaista ja että saisin itsevarmuutta. Olisi nimittäin näillä näkymin tarkoitus hakea ensi vuoden yhteishaussa kouluun :)

Näillä eväillä mennään etiäpäin <3